TESSA DK

Favoriser
Rapkæftet og hårdtslående rapper med masser på hjerte


“Det vildeste der er sket i dansk rap i 10 år".

Det er ikke bare os, der render rundt med sådan en mavefornemmelse om stjerneskuddet Tessa. Ordene kommer fra ingen ringere end Orgi-E fra Suspekt. Og der er så sandelig noget om snakken, for Tessa har taget hele Danmark med storm.

Det første vi så til hende på Roskilde Festival, var da hun trådte på scenen for første gang nogensinde (!) med en håndfuld sange til vores åbningsfest på Countdown-scenen i 2019. Og måden, hvorpå hun indtog – for indtog den, dét gjorde hun virkelig – scenen, viste, at Tessa allerede har stjerneglimmer omkring sin figur.

Så det gav sig selv, at Tessa skulle retur med et fuldt show i eget navn på Roskilde Festival. Det var én af mange planlagte koncerter med Tessas navn på i det skæbnesvangre år 2020, hvor alting blev sat på pause i coronaens navn.

Men ingen stjerner i spe lader sig sådan kue. Og slet ikke Tessa.

Siden den fremadstormende start med tracks som ”Snakker for meget”, ”Okay” og ”Ben” og en tv-dokumentar har Tessa fulgt trop med flere skarpskårne hits med beskidte punchlines og hendes ukuelige ’zero fucks’-attitude.

Tessas raketfart kommer til at bringe meget mere med sig. Hun gør stop på Roskilde Festival 2021. Gå ikke glip af den mest rapkæftede rapper fra postnummer 2670!