THE NO ONES NO/US

Favoriser
Scene
TBA
Show
Lørdag 3. juli 2021
Mere om kunstneren
Spotify
Facebook
R.E.M./I Was a King-supergruppe får dine janglende hjertestrenge til at vibrere


Hvad får du, når du krydser R.E.M.-medlemmer med de norske indie-janglere I Was a King? En ganske skøn forening, kan vi afsløre.

The No Ones er en ny supergruppe, som blev dannet lidt tilfældigt, efter I Was a King-medlemmerne Frode Strømstad og Arne Kjelsrud Mathisen spurgte Scott McCaughey og Peter Buck, om de ville indspille overdubs på nogle sange, som parret arbejdede på. Det tog ikke lang tid, før de fire medlemmer sammen havde dannet et regulært band.

Og med lidt kendskab til cv'erne hos d'herrer, forstår man godt den magi, der må være opstået. Peter Bucks forkærlighed for Rickenbacker-guitarer og en markant spillestil matcher I Was a Kings nostalgiske og harmoniske jangle-pop helt perfekt.

The No Ones gik hurtigt i studiet og indspillede deres debut-ep Sun Station i 2017 (lyt til den fine og søde/triste "Lisebet's Gone (Sweet Street)") og begyndte at arbejde på deres debutalbum samme år. Desværre blev alle indspilnings- og turnéplaner skrinlagt, da Scott McCaughey pludselig fik et slagtilfælde.

Nu er The No Ones klar til at drage ud på det eventyr, der blev sat på pause. I 2020 udkom debutpladen The Great Lost No Ones Album, som allerede lyder som en nyklassiker. Og live bliver der strøet endnu mere stjernedrys ud over bandet: Norman Blake fra Teenage Fanclub træder med op på scenen! Dit janglende hjerte bør helt sikkert være her, hvor det vil banke i takt med The No Ones.