THEA SOTI RS

Favoriser
Mere om kunstneren
Website
Træk vejret, slap af og sæt farten ned, når Thea Soti beroliger dig med sit abstrakte sprog og langsomme historier


Thea Soti optræder i Ambereum (læs mere om performance-stedet)

Lydkunstner og new age-vokalist Thea Soti har produceret en langsom lyd til Ambereum. Unless You Sing Something to Me er et soundscape, der handler om at sætte farten ned og blive menneske igen efter at have været opslugt af den digitale verden. 

Ved at eksperimentere med sin stemme har Soti skabt et digitalt sprog med elektrificerede menneskelige lyde og ambiance. Soti leger med den intimitet og afstand, som hendes stemme skaber, selv om den taler og synger på et fantasisprog.

"Forestil dig at du bevæger dig gennem min stemmes huler og tunneler. Alle lyde skabes af min krop, for det meste af min stemme, strækkes og omformes, redigeres, samples, loopes og nytænkes," siger Thea Soti.

Thea Soti har studeret vokal og komposition i Hannover, Köln og Lucerne. Hendes primære fokus er at forske i den menneskelige stemme som et instrument og kombinere improvisationer, elektro-akustiske kompositioner og performativ kunst. Hun er en unik kunstnerisk stemme på grænsefladen af kreativ moderne musik og performancekunst.