THOMAS HELMIG DK

Favoriser
Scene
TBA
Show
Lørdag 3. juli 2021
Danmarks evige popdreng genbesøger Roskilde Festival 


Det hedder sig, at Thomas Helmig ikke behøver nogen introduktion. Den evige popdreng fra Smilets By 
har formået at holde sig relevant i den danske musikbranche i fire årtier. Ingen er i tvivl om, hvad den Helmig’ske lyd-DNA er udgjort af: lige dele soul, funk og pop strøet med sikker hånd ind over et utal af træfsikre hits, nogle gange på dansk, andre gange på engelsk. Det har vundet Helmig ikke alene talrige førstepladser på hitlisterne – og på tilsvarende vis rekordmange award-statuetter – men også hjerterne hos mange musikelskere. 

Thomas Helmig har vundet ærespriser, skrevet en VM-sang, lavet filmsoundtracks og musicals. Han har også sunget side om side med nærmest hele den danske musikbranche.  

 

På Roskilde Festival er Thomas Helmig ingen fremmed. Han har optrådt her seks gange tidligere. Første gang var i 1986 med bandet Thomas Helmig BrothersHan ved, hvad der skal til for at skubbe festen helt op på øverste etage. Kun få formår som Helmig at skabe både nerve og nærvær, når han optræder – uanset om du står allerforrest eller længst tilbage. 

55-årige Thomas Helmig har bevist igen og igen, at han – her mere end 30 år efter solodebuten – er i topform. Når han spiller livefavner han på fineste vis hele karrieren med en sætliste, der både tæller det bedste af de første og de største af de seneste i en helhed, der er 100% Helmig og dermed en vigtig del af alle tiders danske soundtrack. 

Kom og skrål med når Thomas Helmig atter spiller op til dans på Roskilde Festival 2021.