TYLER THE CREATOR

Favoriser
Scene
TBA
Show
Fredag 2. juli 2021
Stjernerapper i kunstnerisk forvandling er klar til Roskilde 


Vi byder velkommen til en af de mest polariserende og kompromisløse rappere og producere fra sin generation: Tyler, The 
Creator. 

Dét, der startede med et kult-lignende følge for den gavtyveagtige frontmand Tyler og hans gruppe Odd Future, er nu vokset til en fanbase stor nok til, at han optræder på de helt store spillesteder. 

Samtidig er den californiske multikunstner (cv'et tæller bl.a. sanger, sangskriver, pladeproducer, musikvideoinstruktør, festivalarrangør, modedesigner og grafiker) vokset til at blive en af de største og mest interessante kunstnere på den globale musikscene. 

 

Tyler, The Creators Igor vil ankomme til Roskilde Festival på mere end én måde. Som en karakter vil Igor indtage scenen i stedet for Tyler Okonma som omdrejningspunkt og hovedperson. Igor er også titlen på Tyler, The Creators nyeste album. 

Fremkomsten af Igor falder sammen med den engang kyniske og aggressive rappers nye status som superstjerne. På samme tid er Tyler blevet mere melankolsk, sårbar og lydmæssigt eventyrlysten.  

På hans seneste to albums, Flower Boy (2017) og dette års Igor, har han inkorporeret klassiske soul- og jazzinspirationer, mens han ser bort fra mere standardiserede sangstrukturer til fordel for uforudsigelige dynamikker. Flower Boy sikrerede Tyler en amerikansk Grammy-nominering, og Igor blev hans første førsteplads på den amerikanske Billboard-hitliste. 

Tyler, The Creator leger med liveformatetDu ved ikke helt, hvor du har ham – og det er lige dele ubehageligt og fængslende. 

Kom og se en af de mest eventyrlystne og interessante rappere i dag, når Tyler, The Creator genbesøger Roskilde Festival. Hans første show her siden Odd Future-koncerten i 2011.