VIRON EROL VERT DE

Favoriser
Amberium er et orangefarvet performancerum og et gemmested fra festivalens hurtige puls. Om natten bliver det et festcenter.


Ambereum er prydet af forskellige nuancer af orange og rav og præsenterer sig selv som en scene, et skjulested, en oase og et sted at opdage nye lyd- og performanceformater midt i den summende festival.

Ambereum er et fordybende og roligt sted af lyd, hvor du kan drømme, stoppe op, cyber- detox'e, reflektere og forhandle nærhed på en måde, der nedbryder sociale, åndelige og kulturelle forskelle. 

Ambereum kom til live i 2019, inspireret af de helbredende kvaliteter fra rav, græske og syriske templer og ideen om at fusionere hedensk kultur og Middelhavsmytologi i et natklub-lignende psykedelisk rum. 

Om natten danner Ambereum scene for techno, dans og house-fester. I år er scene- og pladsdesignet blevet ændret og udvidet. Du vil finde endnu flere intime kroge og minihuse at hænge ud i døgnet rundt. 

Ambereum er skabt af kunstneren Viron Erol Vert og danner rammen for performance- og musikprogrammet Our Body Electric, kurateret af Solvej Helweg Ovesen. Vert bor og arbejder i Istanbul og Berlin. Han er uddannet fra Universität der Künste, Berlin, Det Kongelige Akademi, Antwerpen, Hochschule für Technik und Wirtschaft, Berlin og Die Kunsthochschule Berlin.