VIGTIGE DATOER FOR DIG MED BILLET OG FOR DIG PÅ JAGT EFTER EN BILLET

PUBLICERET MANDAG 10.5.2021

Har du en billet, du vil overføre eller refundere – eller er du på jagt efter de overskydende billetter til Roskilde Festival 2022? Læs med her.


I disse dage finder den helt store billetrokade sted. Billetterne til den aflyste Roskilde Festival 2021, skal nu flyttes frem til 2022.

Alle billetkøbere har mulighed for at beholde deres billetter, som i givet fald automatisk vil blive overført til festivalen i 2022. Dette inkluderer Special Camping-billetter.

Søndag 6. juni er sidstedagen for at træffe valget om at overføre sin billet eller at refundere. Alle billetkøbere har fået tilsendt information på e-mail.

Anmod om billetrefundering

Herefter begynder vi at sælge alle refunderede billetter og Special Camping-produkter til vores ventelister.

Refunderede endagsbilletter vil dog først blive sat til salg længere inde i sæsonen 2022.

Tilmelding til venteliste
Hvis du ønsker at købe en partoutbillet eller et Special Camping-produkt til Roskilde Festival 2022, skal du tilmelde dig ventelisterne.

Hvis du har tilmeldt dig ventelisten for 2021-billetter, tilmeldes du automatisk 2022-billetter.

Uanset hvornår du skriver dig på ventelisterne, har du lige mulighed for at købe. Ingen er således foran i køen – alle får besked samtidigt.

Skriv dig på ventelisterne

Salg af refunderede billetter
Salg af refunderede billetter til ventelisterne starter hurtigst muligt efter (vi skal nok give besked om det specifikke tidspunkt). Hvis du er interesseret, skal du holde dig klar på klokkeslættet. Billetterne sælges efter først-til-mølle-princippet.

Special Camping til jer der ønsker at bo sammen
Hvis I er mange, der gerne vil bo tæt på hinanden og derfor har brug for flere områder, skal I købe jeres Special Camping-produkter som del af samme bestilling. Hvis det ikke er muligt, skal I samle jeres bestillinger og udfylde denne formular efter købet, hvor I angiver jeres navne, e-mails og billetternes ordrenumre. Så gør vi, hvad vi kan, for at hjælpe.