VI LANCERER EN NY EVENTSERIE DENNE SOMMER. NAVNET ER SUMMER DAYS

PUBLICERET MANDAG 31.5.2021

Vi er nødt til at mødes denne sommer. Nødt til at opleve fællesskabet og få en bid af Roskilde-stemningen. Derfor har vi skabt Summer Days. En anderledes eventserie til en anderledes tid.


Find dit sommertøj 
frem og væk dine oplevelseshungrende sanser, for vi skal til en række arrangementer. 

De foregår i Roskilde, de er arrangeret af Roskilde Festival. 

De samles under navnet Summer Days. 

Størrelsen er lidt en anden, end vi er vant til, for omstændighederne gør, at vi ikke må være så mange samlet for tiden. 

Men vi samler dem, vi kan og må – for vi trænger alle til at være sammen igen. Vi trænger til at føle energien fra Roskilde Festival. Og vi håber, du vil være med! 

Fordelt over to forlængede weekender (torsdag 24. juni - søndag 27. juni og torsdag 1. juli - søndag 4. juli) får du over 40 kunstnere inden for musik, street art, aktivisme og performance. Der er lækker mad og kolde drikke i græsset. Og du kan bevæge dig frit, når først du er trådt ind ad porten. 

Til Summer Days kan du blandt andet opleve hip-hop-veteranerne i Suspekt og nyere rap-sensationer som Tessa og Branco. Der er dansksproget pop og rock med Jung og Joyce, buldrende metaloplevelser med ORM og Baest og moderne R&B fra Erika de Casier og Smerz. 

Summer Days er otte individuelle dage med hver sit individuelle program. 

Se det fulde program her 


Et hjørne af festivalen
 
Vi bruger et hjørne af Roskilde Festival, som du kender, hvis du har været hos os før. Scenen, som kunstnerne optræder på, er Gloria. 

I vanlig Roskilde-stil vil graffitikunstnere udsmykke området. Imellem koncerterne vil talere som blandt andre Anna JuulCaspar EricMoeisha Ali Aden og Den Grønne Studenterbevægelse indramme tidsånden fra scenen. 

Alt i alt skal du få en festival, der er skabt til tiden, der er nu. Med fokus på nutidens stjerner, vækstlaget, de unge stemmer og holdninger og det stærke fællesskab 

Køb af billet 
Festivalpladsen er inddelt i sektioner jf. de gældende restriktioner (vi leger bare, at det er pitten, ligesom foran Orange Scene). Og du bestemmer selv via dit billetkøb, om du vil stå forrest eller lidt bagved. 

Du kan købe separate billetter til alle dage. Det er desværre ikke muligt at købe en partoutbillet, der dækker alle dage. 

Billetterne koster 425-495 kr. og er i salg nu. 

Køb billet