PREMIERE PÅ ØKOLOGISK GRØN TUBORG PÅ SUMMER DAYS

PUBLICERET ONSDAG 23.6.2021

Summer Days-gæsterne bliver de første til at smage på den økologiske udgave af Grøn Tuborg. Lanceringen betyder også, at fadøllene på næste års Roskilde Festival bliver 100 % økologiske.


Grøn Tuborg har i årevis været den mest udbredte øl på Roskilde Festival. Sammen med Tuborg tager vi nu skridtet videre på vejen mod omlægningen til økologi.

For når de første gæster i morgen ankommer til vores nye event-serie, Summer Days, på festivalpladsen i Roskilde, kan de svinge forbi baren og som de første i landet få sig en tår af den helt nye, økologiske variant af Grøn Tuborg.

Efter Summer Days-premieren bliver pilsnerklassikeren tilgængelig på andre oplevelsessteder i den danske sommer. 

Og til næste sommer – når vi igen mødes på Roskilde Festival – vil alle fadøl, som vi langer over disken, være økologiske. 

Ølbodernes økologiske rejse blev indledt med Tuborg RÅ på festivalen i 2015 og siden med premieren på den økologiske pilsner Tuborg Orange, der blev brygget eksklusivt til Roskilde Festival i 2019.  

Vi synes selv, at premieren i morgen og udsigten til endnu mere festivaløkologi næste sommer, er et kæmpe skridt i vores bæredygtige udvikling. 
 
Tuborg fortæller os, at de i udviklingen af den økologiske variant har gjort alt, hvad de kan for at ramme den letdrikkelige og friske smagsoplevelse, som vi kender fra den originale Grøn Tuborg.  
 
De beskriver selv øko-udgaven som middelfyldig og livlig, og eftersmagens behagelige og afdæmpede humlebitterhed øger dens tørstslukkende effekt. 

Så vi håber, at alle jer, som vi snart mødes med på Summer Days, tager rigtig godt imod den nye udgave af den klassiske festivaløl. 
 
Summer Days er vores nye eventserie på festivalpladsen i Roskilde. Hen over otte sommerdage mødes gæsterne til koncerter, street art, aktivisme og performance og opleve en længe savnet bid af den særlige atmosfære, der kendetegner Roskilde Festival. 

Læs mere om Summer Days