ROSKILDE FESTIVAL DIY VENDER TILBAGE

PUBLICERET TORSDAG 27.5.2021

Når man ikke kan mødes til Roskilde Festival, må man skabe sin egen festival derhjemme. Vi opfordrer alle Roskilde-fans til at skabe den store fest 3. juli. Du kan tilmed vinde billetter til 2022.


Sidste år, hvor vi ikke kunne mødes til Roskilde Festival, opfordrede vi i stedet jer alle til at skabe jeres egne gør-det-selv-festivaler derhjemme.

Det kom der nogle helt fabelagtige DIY-fester ud af. Det var fantastisk at se, hvordan ånden fra Roskilde Festival blev genskabt i hjemmene rundt omkring.

I år, hvor vi heller ikke har mulighed for at afholde Roskilde Festival, vil vi atter opfodre jer til at lave festivaler derhjemme.

Markér datoen 3. juli – og vind billetter
Så markér datoen 3. juli 2021, som er dagen, der skulle have været den kulminerende afslutningsdag på Roskilde Festival. Lad os i stedet gøre det til en festdag.

Saml dine lejrkammerater, pynt stuen op, ifør jer det mest festivalagtige kluns, og hold så den bedste festival, I kan. I er trods alt eksperterne, når det gælder den perfekte camp og festivalstemning.

Vi vil gerne udlodde billetter til Roskilde 2022 til dem, der virkelig giver den gas! Mere info om det følger senere.

Husk armbåndet
Ingen festival uden et vaskeægte Roskilde-armbånd. I samarbejde med Wood Wood har vi lavet et støttearmbånd, som du kan købe for 200 kr. Pengene går direkte til Roskilde Festivals fremtidige virke. Køb her