VI VIL GERNE VIDE, HVAD I TÆNKER OM EN FESTIVAL I DENNE TID

PUBLICERET TORSDAG 18.3.2021

I et samarbejde med psykologer fra Københavns Universitet undersøger vi, hvordan du har det med den kommende Roskilde Festival. Det er væsentligt i forhold til muligheden for at gennemføre en festival under en pandemi.


Vi står lige nu i en situation, hvor vi ikke er endeligt afklaret med, hvorvidt vi kan afholde Roskilde Festival i 2021.

Og hvis vi kan, hvilke omstændigheder bliver det så under?

Hvordan har I – alle jer som har planlagt at skulle deltage på festivalen enten som billetkøbere eller som frivillige – det med at skulle deltage på en festival, som kan være præget af visse begrænsninger pga. coronavirus?

Hvad ser I frem til, og hvad bekymrer jer? Hvordan forventer du, at du selv og andre vil opføre sig på festivalen?

Vi laver en undersøgelse, så vi kan høre mere om, hvad du synes om disse spørgsmål.

Vi er indgået i et samarbejde med forskerne professor Thomas Morton, ph.d, og adjunkt Séamus Anthony Power, ph.d., fra Institut for Psykologi ved Københavns Universitet. Sammen udarbejder vi en spørgeundersøgelse, der har til formål at kortlægge, hvordan du og dine med-festivalister har det med eventuelt at skulle deltage på festival i år.

Hvis du har købt billet eller er registreret som aktiv frivillig til den forestående festival, har vi sendt dig en e-mail med invitation til at indgå i spørgeundersøgelsen.

Der er mange holdninger, og vi vil gerne have dem alle belyst. Og vi vil hjertens gerne have svar fra så mange deltagere som muligt. 

Undersøgelsen er naturligvis anonym, og den vil hjælpe os og andre i kulturbranchen i det videre arbejde med at sikre live events i en tid præget af coronavirus.

Resultaterne fra spørgeundersøgelsen vil vi dele med offentligheden, så snart data er blevet behandlet. De endelige resultater vil desuden indgå i videre forskning og undervisning.