ADÉLAÏDE CHARLIER & ELIZABETH WATHUTI & NINA GUALINGA INT

Lokation
Flokkr
Show
17:45
Tirsdag 28. juni 2022
Lokation
Pavilion
Show
11:00
Torsdag 30. juni 2022
Mød klimakampens helte


Klimakrisen er vor tids største kamp. Over hele verden kæmper klimaaktivister for at beskytte vores planet. Fra de store klimademonstrationer i Europa til oprindelige folk i Amazonas, der forsvarer regnskoven, og aktivister i Afrika, der lige nu mærker de hårdeste konsekvenser af klimaforandringerne.  

Kom med til en talk med nogle af verdens sejeste klimaaktivister, der giver stærke fortællinger fra klimakrisens frontlinje og giver inspiration til, hvad vi alle sammen kan gøre. For vi vinder kun kampen for klimaet, hvis vi kæmper sammen.

Du kan møde:

Elizabeth Wathuti er en passioneret miljøforkæmper og klimaaktivist fra Kenya. Hun har stiftet Green Generation Initiative, som støtter andre unge aktivister i at beskytte planeten og står bag, at der er plantet mere end 30.000 træer. Elizabeth holdt åbningstalen til World Leaders Summit til COP26 sidste år og er en stærk taler, som virkelig kan appellere til følelserne.

Adélaïde Charlier har stået bag de store klimamarcher i Belgien. Hun sejlede over Atlanten med Sail to the COP, da klimatopmødet skulle afholdes i Sydamerika, og hun har sammen med Greta Thunberg spillet en stor rolle for at påvirke Europas politikere.

Nina Gualinga er fra kichwa-samfundet i det ecuadorianske Amazonas. Hun har været en af de mest fremtrædende stemmer for oprindelige folks rettigheder i de seneste år og arbejder for at sætte fokus på klimaforandringernes konsekvenser i hendes samfund.

Præsenteres i samarbejde med Mellemfolkeligt Samvirke