ALICE PHOEBE LOU ZA

Scene
Avalon
Show
19:00
Fredag 1. juli 2022
Solskinslækker indiepop lavet af uimodståelig sydafrikansk musiker


Forestil dig en stor buket musikalske blomster. Alice Phoebe Lou binder sin egen store, smukke buket med alverdens forskelligartede musikalske blomster i strålende farver: indiepop, soveværelsespop, neo-folk, synth-pop, blues, jazz og meget mere. Alligevel hænger hendes musik perfekt sammen, og den lyder imponerende ubesværet.

Alice Phoebe Lou har altid været en slags jordens musiker. Hun voksede op på en bjergside i Sydafrika, men fandt sig en karriere som gademusikant i Europa, og hun bosatte sig senere i Berlin, hvor hun imponerede folk på gaden med blot en guitar, en forstærker og sin fortryllende vokal.

Den sydafrikanske musiker udgav sit debutalbum, Orbit, i 2016 og turnerede efterfølgende verden rundt. Og hun har faktisk været lidt over det hele. Tilbage i 2019 fejrede hun sit show nummer 101 på tværs af fire kontinenter med livealbummet Live at Funkhaus.

Og det var faktisk en liveversion af hendes sang "She", der først fik verden til at åbne ørerne for hendes musik. Sangen endte på soundtracket til Bombshell: The Hedy Lamarr Story og gav Alice Phoebe Lou en plads på Oscar-shortlisten for bedste originale sang.

I 2020 skrev Alice Phoebe et album, Glow, om kærlighed, der er fuld af torne, kontraster og knuste hjerter, og som virkelig rammer alle de rigtige steder. Eftersom 2020 var et år præget af lockdowns og lignende, var Alice Phoebe Lou hurtig til at skrive og indspille endnu en plade samme år. Child's Play lever op til sin titel: Den er sjov, nem og fuld af solskin (lyt bare til åbningssangen "Underworld").

Kom og duft til Alice Phoebe Lous musikalske blomster. De vil sende dig til hendes eventyrland og få dig til at danse rundt.