ANNA B SAVAGE UK

Scene
Pavilion
Show
23:45
Onsdag 29. juni 2022
Singer-songwriter udforsker komplicerede følelser med mørk humor og en uforglemmelig stemme


Anna B Savage har musikken i blodet. I hele sin barndom var hun hvert år på sin fødselsdag i Royal Albert Hall, fordi hendes forældre, der begge er klassiske sangere, altid var booket til at optræde ved en begivenhed her.

Hun har samlet mange inspirationer op siden da. Lyt bare til hendes tidlige EP-udspil Live at Cafe Oto fra 2015 (lige her). Den introducerede hendes klangfulde og sårbare stemme og en håndfuld sange, der brillerede ved ikke rigtig at lyde som noget andet. Og det gav hende succes – men straks også en skriveblokade og vanskeligheder med at finde sig selv som kreativ kunstner. Hun forsvandt i nogle år.

Heldigvis fandt hun tilbage igen. Sammen med producer og musiker William Doyle brugte hun tre år på at lave sit debutalbum A Common Turn. Det er fyldt med dramatiske sange om sårbarhed og evnen til at finde sig selv. Ultimativt hører man her første album fra en stor kunstner.

Luk øjnene og lyt. Du vil høre ærlige pluk på den akustiske guitar, lidt skramlet elektronisk produktion – og så den dér fantastiske stemme, der kan sætte tiden i stå. Anna B Savage synger på en måde, der får det til at føles, som om hun er i samme rum som dig.

Tag nu alt dette ind på en live scene. Her kan man være vidne til, hvordan publikum i smuk stilhed fortaber sig i musikken, bortset fra at alles kæber skraber mod gulvet.

Anna B Savage kan skifte fra elektrisk til akustisk guitar og være lige så kraftfuld og fortryllende solo som med et fuldt band.

Anna B Savage er en kunstner, som du ikke må gå glip af. Ikke hvis du er interesseret i stemmens og sangens kraft. Det er alt, hvad der skal til, for at denne kunstner virkelig kan fortrylle dig.