BADA SE

Lokation
Pavilion
Show
00:00
Torsdag 30. juni 2022

Spiller som del af torsdagens program


Mere om kunstneren
Youtube
Spotify
Kom med på en eksperimenterende, kraut-, post-rock-, post-metal-lydende tur gennem mørket


Forestil dig at være en blind passager på et godstog, der brager af sted over skinnerne gennem natten – uden destination. Lydene er høje, forvrængede, beskidte. Nogle gange kan du høre et motorisk beat, andre gange dronende statisk støj eller et industrielt metallisk rabalder. Andre gange er der eksplosioner af lyd. Alting bliver bare ved og ved og ved og ved (ligesom Duracell-kaninen).

Sådan er lyden af det svenske band Bada. En overvældende blanding af støjrock, doom, postrock og psych (og så meget mere!).

Bada blev dannet i 2019 af Anna Von Hausswolff, David Sabel, Gianluca Grasselli, Filip Leyman og Hannes Nilsson. Nogle af medlemmerne optræder som del af Anna Von Hausswolffs eget soloprojekt.

Anna Von Hausswolff har etableret sig som en af de mest visionære musikere på den eksperimenterende rock- og metalscene.

Vi har tidligere haft fornøjelsen af hende på Roskilde Festival i eget navn. Denne gang er hun en del af en instrumental enhed. Ingen vokaler. Du skal heller ikke forvente den store interaktion med publikum.

Men du kan forvente at blive sendt på en sonisk rejse!

Gennem filmiske orgeldroner, stammerytmer, tunge forvrængninger og et fælles ønske om at 'genforene de essentielle bånd mellem musik og fysiske verdener' er Bada en fascinerende og konstant udviklende kreativ kraft, der forlanger at blive oplevet live.

Lyden af Bada er HØJ! Bada er lige så meget en fysisk oplevelse som en musikalsk oplevelse. Når musikken til sidst toner ud, er den blevet en del af dig.