BATHSHEBA DK

Scene
Countdown
Show
15:00
Mandag 27. juni 2022
Emotionelt potente popsange fra spirende talent


Det er blot to år siden, BATHSHEBA debuterede med den Benal-producerede single ”Blind”. Hun har ikke set sig tilbage siden.

Så kom det energiske popnummer ”Hit ’N’ Run”, som har adresse direkte til dansegulvet og dit indre følelsesliv. Nummeret kom i heftig rotation i radioen, hvor den unge kunstner siden har hittet med sange som ”Fighting For Your Love” og ”LALA”.

BATHSHEBA begyndte at lave musik allerede i alderen af 10 år. Hun havde behov for at komme ud med alle de tanker og følelser, hun gik med. Følelser præget af omsorgssvigt og kærlighedstrang. Det er universelle følelser, som også vokser ind i hendes nutidige popsange.

Og det er dét clash mellem hjertesorger og forløsende hook-fyldte popsange, som gør BATHSHEBA rigtig spændende.

Det kan du selv høre på hendes ep As of Right Now, som er et øjebliksbillede af en kunstner i rivende udvikling. Ep’en samler fem sange, som kommer hele følelsesspektret rundt (prøv du bare ikke at smelte til tonerne af ”Flower Song”).

BATHSHEBA har haft stor succes med sine liveshows, hvor musikfans strømmer til. Man forstår hvorfor. Det 22-årige stortalent ejer scenen, når først hun træder ind på den (se bare hendes optræden her), hvor hendes sange får et ekstra skud energi og nerve.

Når hun træder på Countdown-scenen til Roskilde Festival 2022, har hun fuldt band med sig, som nok skal få dig til et danse – og måske knibe en tåre samtidig.