BAUM & LEAHY DK/UK

Scene
Flokkr
Show
Søndag 26. juni 2022
Mere om kunstneren
Website
Kunstnerduo bringer kunst og aktivisme sammen på Flokkr-scenen.


Træd ind i Here Together Kinship, et ceremonielt samlingssted mellem kunst og aktivisme og et sci-fact ormehul ind i den fremtid, vi forestiller os sammen i dag.

Kunstnerduoen Baum & Leahy forvandler Flokkr-scenen til et blødt, dynamisk og levende rum bygget med upcyclede materialer og skabt sammen med andre kunstnere og unge aktivister. Elementerne i installationen er designet til at blive mobile kommunikationsværktøjer på bagkant af festivalen, som aktivister kan bruge i protester, begivenheder, workshops og mere.

Here Together Kinship adresserer vigtigheden af fantasi og kreativitet, når vi handler sammen for at pleje klimarehabilitering, og spørger: Hvilke strukturer skal vi bygge for at give næring til en levende verden? Hvad er et lokkende antonym for apokalypsen? Hvilke fremtider kan aktiveres, når vi samles her sammen?

Sammen med workshops og events under festivalen af aktivistgrupper Den Grønne Ungdomsbevægelse, LGBT+ Danmark, Fridays for Future og UngEnergi skaber Baum & Leahy et rum til at udforske kollektiv verdensopbygning som en modstandshandling.