BLIKFANG DK

Scene
Rising
Show
18:30
Tirsdag 28. juni 2022
Mere om kunstneren
Facebook
Instagram
Spotify
Nysgerrig og spidsfindig popmusik fra ny dansk duo, der fanger både dit blik og dine ører


Hvad får dig til at fæstne blikket og at spidse ørerne?

Det kunne være, når forskelligartede musikalske udtryk går i clinch og skaber noget nyt og friskt.

Sådan er tilfældet med Blikfang.

De er en dugfrisk duo bestående af produceren David Engelbrecht (fra FRAADS) og sangeren Søren Gade (fra Lød). David kommer fra de urbane genrer, mens Søren er vokset ud af Mayhem-postpunk.

Til sammen laver de en sælsom slags popmusik på den dér nye og helt særlige danske facon, hvor der skues tilbage mod de pastelfarvede 80’ere, og hvor musikken samtidig fremstår helt kromskinnende og moderne.

I 2021 udgav Blikfang deres debut-ep Vores rum for altid. Søren Gades tekster dyrker ’de gode følelser’, og han står ikke tilbage for at give sangene et rosenrødt romantisk skær. Det er kærlighedssange, du kan danse forelsket omkring til. Selv når sangene er i mol.

David Engelbrechts lydbillede blander det organiske og det elektroniske. Det er nysgerrigt, spidsfindigt og ofte ganske overraskende. Og så kan du være ganske sikker på, at det nok skal putte et smil på dine læber.

Blikfang er nye på den danske musikscene, men mon ikke der hviler en profeti i deres navn. At de hedder, hvad de bliver. Følg dem på vej op på Roskilde Festival, når Blikfang træder på Rising-scenen.