CHRISSY US

Scene
Apollo
Show
20:00
Torsdag 30. juni 2022
Mere om kunstneren
Facebook
Instagram
Spotify
Socialt bevidst musikproducer ønsker at genvinde tabte klub-territorier


Den San Francisco-baserede DJ, producer og dance-historiker Chrissy ønsker at vække masserne og få dem til at tage aktion. Han er frustreret over tabet af de steder, der fremmer det fællesskab, som dansekulturen bygger på.

Han har senest lavet albummet Physical Release, der fungerer som en slags manifest for dansemusikken og alle de steder, den bliver spillet. Disse tracks rummer essensen af den gyldne tidsalder for rave, mens de samtidig lyder dugfriske.

Chrissy er en dansemusik-polystor, der kan finde på at producere hvad som helst (han producerede engang en mix-serie hvor han lavede en genre om ugen i et helt år).

I øjeblikket er det rave-agtig techno, house og jungle, han virkelig dyrker. En genreblanding, der virkelig får én til at længes efter dansegulvenes eufori – hvor de end måtte befinde sig.

I dette tilfælde er dansegulvet lige foran Apollo-scenen på Roskilde Festival.

Chrissy har tidligere ageret under navnet Chrissy Murderbot. Som producer har han udgivet et væld af plader, der udforsker hans mangeårige kærlighed til house og disco, og som er udkommet på en forskellige prominente labels, bl.a. Classic, Freerange, Super Rhythm Trax samt Cool Ranch- og Nite Owl Diner-underlabelene, som han har lavet sammen med Alex Burkat.

Dette er en erfaren herre i dansemusik, og han skal nok få din krop i bevægelse på ingen tid, når han indtager Apollo-scenen.