CMAT IE

Scene
Pavilion
Show
12:30
Lørdag 2. juli 2022
Country-pop fyldt med hooks river regelbogen i stykker


CMAT (akronym for Ciara Mary Alice Thompson) laver country-pop af den slags, der respekterer og forstår traditionen og historien i genren, men som heller ikke er bange for at rive regelbogen helt i stykker og træde frem med en herlig poptimistisk attitude.

Hun er fra Dublin i Irland, men hvis vi ikke fortalte det, ville du nok tro, at hun var fra et sted i nærheden af "Nashville".

Så der er virkelig mening i, at hun nævner både Dolly Parton og Katy Perry som sine to største inspirationer.

CMAT er en rigtig dygtig sangskriver. Hendes sange er sørgmodige, men alligevel umiddelbare, følelsesmæssigt skarpe og kløgtigt skrevet med stor humor. Og de er ikke bange for at hylde hyperfemininitet, popkultur og kitsch. Det er sange, der ville fremkalde de samme følelser, uanset om de blev spillet på et udsolgt stadion eller på en bar i Nashville.

CMAT beskriver sig selv som en global popstjerne – og hun skriver og spiller sin musik med netop dét mindset.

Hendes musik har taget Irland med storm, og debutalbummet If My Wife New I'd Be Dead gik direkte ind som nummer ét på den irske hitliste. Hendes liveshows er udsolgte og fyldt med fans, der synger med på hendes komisk upassende tekster(læs selv med her).

CMAT tager et fuldt band med sig til Roskilde Festival. Glæd dig til befriende let storhed, skæv humor og selvfølgelig masser af fantastiske sange, når hendes sange slippes fri fra scenen!