C:NTACT DK

Lokation
Flokkr
Show
14:45
Tirsdag 28. juni 2022
Mere om kunstneren
Facebook
Instagram
Website
Hvordan er du en del af demokratiet? Du indgår aktivt i en skuespilsscene og får perspektiver på, hvordan du selv kan påvirke situationen.


“DEMOKRATI – OG HVA’ SÅ?” er en scene spillet af tre skuespillere, som har til opgave at tilspidse situationen og skabe konflikt karaktererne imellem.

Konflikten udspringer af modstridende holdninger til demokrati og samfund.

Det er nu op til dig og dit medpublikum at arbejde med konflikten ved at stoppe situationen og komme med bud på mulige løsninger, nye argumenter og nye synspunkter.

Workshoppen faciliteres af en ”joker”, som sørger for at få publikum på banen og give workshoppen et forløb. Til denne session er det Runi Lewerissa, der er skuespiller, instruktør og dramatiker.

Skuespillerne på scenen er Nadezhda Klimenko, Arash Mosaddegh og Sammy Germain.

Scenen skabes af C:NTACT, som med scenekunst og personlige fortællinger skaber levende møder mellem mennesker. C:NTACT er en socialøkonomisk kulturorganisation, der arbejder på tværs af sociale, kulturelle eller økonomiske skel for at skabe nye forståelser og udfordre etablerede verdensbilleder. De giver unge og marginaliserede stemmer lige muligheder for at deltage i den demokratiske samtale gennem kunst og sociale entreprenørskaber.