CONVERGE: BLOOD MOON

Scene
Pavilion
Show
22:00
Lørdag 2. juli 2022
Mere om kunstneren
Facebook
Instagram
Spotify
De knusende hardcore-metallere skaber nyt super band med bl.a. Chelsea Wolfe

 

Ved en måneformørkelse bliver månen blodrød.

Hvem er mere oplagte til at sætte lyd til sådan en begivenhed end hardcore-metallerne Converge og deres nye super band, som de kalder for netop Bloodmoon?

Converge er et band med en sønderknusende lyd, som sammenbinder punkens piskende energi med metallens buldrende tunghed. De er blandt den tunge musiks mest nyskabende og intensitetsskabende navne. En ambition der konstant får føjet nye facetter til sig.

Massachusetts-kvartetten har skabt sonisk uvejr siden 90’erne. Jane Doe, bandets plade fra 2001, står som en højtragende milepæl. Den er en vild, teknisk og opfindsom blanding af punk, hardcore, math og metal, der har inspireret næsten alle ligesindede bands, som er fulgt i kølvandet.

Alt der udkommer fra bandet er i tårnhøj kvalitet – og konstant søgende efter nye støjområder at udforske. Brutalt og præcist og alligevel ude af kontrol. Præcis som vi kan lide det!

Året var 2016, da Bloodmoon første gang blev en realitet på en scene. Her slog Converge pjalterne sammen med Stephen Brodsky (Cave In, Mutoid Man), Chelsea Wolfe og hendes guitarist Ben Chisholm. Det var særlige optrædener, som nærmest satte publikum i en særlig mørketrance med deres på én gang hårdtslående og kuldslående energi.

Nu er medlemmerne sammen trådt ind i studiet med projektet, og en plade er på vej. Forventningerne er høje, som de altid er med Converge. Mon ikke vi kan se frem til et nyt kuld sorte diamanter, som vil skinne omkap med den røde måne?

Når de træder på scenen til Roskilde Festival 2022, kan du se frem til et energisk brag af et show, der vil suge dig ind. Vil du have en smagsprøve, så kan du her se, hvordan det lød, da Bloodmoon første gang så dagens lys (eller rettere: nattens mørke!).