DANIEL ROMANO’S OUTFIT CA

Scene
Pavilion
Show
20:15
Onsdag 29. juni 2022
En fremragende countrysanger. En overbevisende rockmusiker. Leveringsdygtig i akustiske tårepersere. Og lysende sangskriver af melodisk power-pop. Jo, han mestrer skam det hele!


Hvad betyder genrer, så længe musikken er god, ikke sandt?

Tag blot canadiske Daniel Romano som eksempel. Han er en fremragende sangskriver.

Men fidusen ved ham er, at du aldrig helt kan vide dig sikker på, hvilken genre han kaster sig over som det næste.

Hans alsidige stilistiske sortiment omfatter country, folk, punk, power-pop og psych-rock. Han har været omkring det meste. Og uanset hvilken stil han pakker sine sange ind i, lyder de altid som tidløse skinnende perler.

Daniel Romano holder sig arbejdsom. Siden solodebuten i 2010 (Workin' for the Music Man) har han løbende udgivet musik hvert eneste år. I 2018 udgav han tre albums. Og i 2020 slog han alle personlige rekorder. Han omgjorde coronaåret til en produktivt amokløb og udgav hele 10 plader!

Denne filosofiske enmandssangmaskine slækker heller ikke på kvaliteten i sangskrivningen trods det store output og den omskiftelige stil.

Han har arbejdet sammen med andre kunstnere som Julie Doiron, The Weather Station, City and Colour og Danny Carey fra Tool. Han har også indgået i forskellige musikprojekter med bands som Attack in Black, Ancient Shapes og The Outfit.

For Daniel Romano er spontaniteten det magiske element ved en liveoptræden.

Hans nuværende backingband, The Outfit, er en sammentømret gruppe, der kan spille om kap med de fleste derude. Men pas nu på med de forventninger. Hvis du er kommet for at høre countrymusik, vil de sandsynligvis blæse dig omkuld med et set fyldt med rasende rocksange – og hvis du håber at høre noget rock'n'roll, får du sikkert bare en intim oplevelse med nogle akustiske tårepersere.

Daniel Romano forbliver en stor overraskelse! Og uanset hvad han spiller for dig, kan du forvisse dig om, at det er gode sager!