DEBBIE SINGS DK

Scene
Countdown
Show
22:30
Mandag 27. juni 2022
Mere om kunstneren
Instagram
Spotify
Grænsesøgende hyper-pop


Sophia Hage er navnet på kunstneren bag navnet Debbie Sings. Hun er en ny, spirende kunstner, som er vokset ud af trioen Jenny. Hvis du ikke kender sidstnævnte, er du lovligt undskyldt, for de var her dårligt, før de var væk igen. Men de efterlod et aftryk (hør f.eks. denne). Og så rummede bandet tre kunstnere, som snart skulle vove sig ud med egne projekter hver især.

Én af dem er altså Sophia Hage, som med Debbie Sings laver en spændende slags hyper-pop, der lyder, som om der er skruet op for alle knapper på den blinkende mixer. Og hvorfor ikke sætte et gevaldigt aftryk helt fra starten?

Debbie Sings har i skrivende stund blot én sang ude i eget navn. ”Satanizer” er grænsesøgende popmusik med helium-agtig vokal og en hårdtpumpet produktion med jungle-agtige, travle trommeprogrammeringer. Hun har da også selv udtalt, at hun forsøger at skabe musik, der søger efter yderligheder, der lyder som noget fra en anden verden.

Debbie Sings medvirker også i den mere træskosvingende ”Don’t You Wait for Me”. Sangen er lavet sammen med Barbro, som også er vokset ud af Jenny-bandet, og som også optræder på Roskilde Festival.

Der er altså masser at være spændt på og begejstret for, og Debbie Sings har endda blot netop åbnet munden og sunget sine første strofer. En ep skulle være på vej, så der er noget at lytte op på, inden den talentfulde musiker betræder Countdown-scenen på Roskilde Festival 2022.