DET CIRKULÆRE LABORATORIUM DK

Lokation
Climate Pavilion
Show
11:00
Søndag 26. juni 2022
Vi udvikler fremtidens cirkulære løsninger og viser vejen til en mere bæredygtig adfærd. Kom og mød unge iværksættere og deres fantastiske grønne idéer.


I år er Roskilde Festival blevet omdannet til en testplatform, hvor unge iværksættere afprøver og udvikler innovative grønne løsninger.

Vi vil teste omkring 30 grønne produkter og løsninger fra unge iværksættere, f.eks. cirkulært campingudstyr, telte, fødevareemballage, upcyclede byggematerialer, nye løsninger til affaldshåndtering og meget mere. Testene vil blive gennemført over hele festivalområdet.  

Vær med, når flere af iværksætterne inviterer til workshop og leg i Klimapavillonen, og kom med dit bidrag til, hvordan vi gør Roskilde Festival og verden omkring os bæredygtig og cirkulær.

Roskilde Festival og Tuborgfondet har etableret Det Cirkulære Laboratorium. Vi vil give den næste generation af unge iværksættere større indflydelse, og vi vil skubbe på den grønne udvikling og påvirke danskernes klimaadfærd. Frem mod 2025 vil vi involvere mindst 200 unge iværksættere i udviklingen af fremtidens cirkulære løsninger.