EMPLOYED TO SERVE UK

Scene
Pavilion
Show
22:00
Onsdag 29. juni 2022
Metalcore der skriger på forandring


Protest kommer i mange former!

Employed to Serve spiller metallisk hardcore, der er en hårdtslående destillering af ungdommens frustration, raseri og eksistentielle tvivl, mens de udstår den socioøkonomiske shitstorm, som nogle andre har skabt.

Deres musik er et kampråb for årvågenhed og forandring.

Bandet spiller med sådan en afstraffende vildskab og iderigdom, at de vil gøre fans ud af alle, der lytter.

Vokalist Justine Jones har udtalt, at hun ønsker at være den vrede, aggressive plade, som man sætter på, som får folk til at gøre noget positivt snarere end at svælge i møget og elendigheden.

Sæt hvilken som helst af deres plader på, og du får lyst til netop dét.

Måske er det derfor, at bandets udgivelse fra 2017, The Warmth of a Dying Sun, blev valgt som årets album af Kerrang! Måske er det derfor, at deres seneste plade, Conquering, netop erobrer (!) stjernespækkede anmeldelser (se bare her, her og her) og lokker stadig flere fans til.

Og måske er det derfor, at de spillesteder, som bandet spiller i, ofte bliver til et skummende hav af moshende kroppe, der føler Employed to Serves budskab. Justine Jones lyder som et bæst – og de tekniske riffs, groovene og de tunge breakdowns leveres på mest hårdhændede måde overhovedet.

Employed to Serve formår at bide over tilgængelige metalcore-melodier, mens de har fødderne plantet i de mere ekstreme sider af hardcore – og det taler til store publikumsmængder.