ERIKA DE CASIER DK

Scene
Avalon
Show
13:00
Lørdag 2. juli 2022
Mere om kunstneren
Facebook
Instagram
Spotify
En internationalt storrost R&B-musiker vil bjergtage dig

 

Erika de Casiers musik er fyldt med referencepunkter til musik, du kender.

Den trækker tråde tilbage til 90’ernes R&B med nostalgiske lyde, der løber gennem kompositionerne. Samtidig har musikken en tidløs kvalitet over sig.

Den portugisiskfødte kunstner (hun kom til Danmark som barn) udgav sit solodebutalbum i 2019 på eget pladeselskab. Hun døbte det Essentials – fordi, ja, lyden i bund og grund er, hvad hun voksede op med, og hvad hun stadig elsker den dag i dag.

Og den ægte kærlighed til musikken kombineret med en stærk tæft for sangskrivning (singlerne ”Do My Thing” og ”Little Bit” har gjort mirakler!) førte hende sidenhen til feinschmeckerselskabet 4AD, som i 2021 udgav hendes seneste og meget roste plade, Sensational.

De Casiers synger med en skrøbelig og luftig stemme, og hun beretter om parforhold, der enten er forlist eller er på sikker kollisionskurs, og hun gør det med skarphed og et særligt blink i øjet. Det med at skue tilbage og at mindes en tid, der var engang, er et stærkt greb hos de Casier, som samtidig altid har øjnene rettet mod fremtiden.

Når hun spiller live, indtager hun virkelig rummet og skaber en intimitet, så omverdens støj lukkes helt ude.

Når Erika de Casier træder på scenen til Roskilde Festival 2022, bliver det med et helt nyt show, hvor hun bakkes op af et fuldt band. Det må du ikke misse!