EVERYONE YOU KNOW UK

Scene
Mantra
Show
21:00
Onsdag 29. juni 2022
Festklare hitsange fra sensationel brødreduo


Denne duo er ikke, som alle du kender. De er nærmere alle, du behøver at kende lige nu.

Everyone You Know (EYK) – bestående af brødrene Rhys Kirkby-Cox (sang og sangtekster) og Harvey Kirkby (producer) – har en særlig gnist, stil og frækhed, der er tiltrængt i musikken i denne tid.

De har en uimodståelig genre-blanding, der blander britiske subkulturer med et uforudsigeligt twist. Således former de deres helt egen forstadslyd.

Med inspiration fra navne som Plan B, The Streets, Chase + Status og Kano har duoen udgivet en håndfuld vibrerende ep'er samt et selverklæret "uofficielt album", Just for the Times.

EYK har en lyd, der fungerer lige så godt i din stue, som det gør på natklubben. Den er blød, hoppende, tænksom, festlig og melankolsk – alt på samme tid. Forestil dig et mix af indie og house, guitarriffs og hip-hop, alt tilsat groovy beats og reflekterende tekster.

Lyt f.eks. til den house-, garage- og popprægede "Just for the Times", som er et triumferende, klubklart anthem, der fejrer de fælles glæder i livet (noget vi alle har brug for at mærke i disse tider!). Prøv også at lytte til brødreduoens første hit "She Don't Dance", der blander hip-hop med elementer af electronica og klassisk 90'er-rave.

Hvis du har lyst til at bevæge kroppen og virkelig mærke den fælles oplevelse på dansegulvet (det bliver så på græs på Roskilde), bør du ikke gå glip af denne duo. Invitér alle du kender!