FIRST HATE & CECILIE LIND DK

Lokation
Flokkr
Show
19:15
Mandag 27. juni 2022
Skønlitteratur og musik mødes, når First Hate sætter lyd til Cecilie Linds roman Pigedyr


Normalt set skal bøger læses, og musik skal høres. I denne særlige konstellation med First Hate og Cecilie Lind flyder de to verdener sammen.

Du er inviteret til romankoncert.

Romanen Pigedyr af Cecilie Lind handler om at være stærk og svag. Smuk og grim. God og ond. Den handler om pigen og hendes magt og hendes afmagt. Den handler om at se sig i spejlet. Og at spejlet ser dig.  

Du kan læne dig tilbage og opleve First Hate udfolde universet fra Cecilie Linds nyeste roman Pigedyr (2022) i et unikt musikalsk mashup af alternativ pop og elektroniske drømmeverdener.  

First Hate består af Anton Falck og Joakim Wei Bernild. Sammen har de skabt sig en niche som popstjerner i et parallelunivers af bittersød klubmelankoli og drømmende anthems. Bandet er kendt for deres energiske optrædener, som har gjort dem til et efterspurgt live-act.  

Cecilie Lind er en dansk forfatter. Hun har udgivet både digtsamlinger og romaner. I 2018 fik hun Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat. I 2020 vandt fik hun tildelt Modersmål-Prisen. Seneste roman Pigedyr udgives på Gyldendal.

Romankoncerten er et samarbejde med Gyldendal. Romankoncerten som koncept er udviklet af Gyldendal.