FLO MILLI US

Scene
Apollo
Show
01:00
Torsdag 30. juni 2022
Hun er sjov, hun er skarp, hun er imponerende. Hils på hip-hoppens næste store stjerne.


Flo Milli har virkelig taget internettet med storm, mens hun lynhurtigt rejser mod stjernerne.

Den unge rapper gik viralt med sit første officielle nummer "Beef FloMix" (et forfriskende remix af et Playboi Carti-nummer), som hun udgav på sin SoundCloud. Sangen vandrede over på Tiktok og markerede en start på hendes overvældende succes.

Den 22-årige kunstner fra Alabama i USA udgav i 2020 sit første mixtape med den kække titel Ho, Why Is You Here? Det er en catchy, fræk samling sange fyldt med morsomme linjer og slagkraftige pop-trap-beats. Stemningen i hvert nummer emmer af praleri og star power fra en kunstner, som kender sit talent.

Hun har også som mål at styrke unge kvinder med sine egne livserfaringer, som lever og ånder i musikken. Mixtapet er et enkvindeshow helt uden gæstebesøg. Det handler om Flo Milli.

Det sikrede hende da også en nominering som 'bedste nye kunstner' til BET Hip Hop Awards.

Siden denne første udgivelse har Flo Milli lagt i ovnen til endnu mere. Hun har været feature hos navne som Rico Nasty, Sally Sossa og YungManny.

Hun er også begyndt at udgive en strøm af nye singler: Først kom "Ice Baby", så den sjove og originale "musical-duet" med titlen "Roaring 20s" og senest "TBC", en karakteristisk overskudsagtige sang, der står for "Pretty, Black, Cute".

Flo Milli er virkelig på vej frem. Hendes hurtige, sjove tekster gør musikken perfekt brugbar her i TikTok-alderen, men hun har også en selvsikker stjernekvalitet, der appellerer til fans i alle aldre, som sætter pris på hits leveret af en mindeværdig musikerpersonlighed.

Gå ikke glip af Flo Milli, når hun indtager Apollo-scenen på Roskilde Festival 2022!