FRIDAYS FOR FUTURE DK

Mere om kunstneren
Facebook
Instagram
Website
Organisationen er på Roskilde Festival for at aktivere og engagere dig


Roskilde Festival er gået sammen med Den Grønne Ungdomsbevægelse, Fridays For Future, LGBT+ Danmark og UngEnergi. De fire organisationer har sammen udviklet en masse forskelligt indhold, der har udgangspunkt i deres forskellige aktivistisk arbejder. Fælles for dem alle er et handlefællesskab, hvor musik, kunst og kreative udtryk er katalysator for engagement.

Alt dette udfolder sig både på vores Flokkr-scene og på campingpladsen i festivalens første dage. Herefter tager projektet på en lille turné, hvor det gør holdt til Folkemøde Møn (19.-20. august 2022), Ungdommens Folkemøde (7.-8. september 2022) og GRASP (6.-8. oktober 2022).

Fridays For Future afholder et kreativt event, hvor du kan komme og få lavet bodypainting. Budskabet er klimahandling og fokus på natur. Vi skal hylde den planet, vi lever på, og som vi skal blive ved med at kæmpe for. Derfor vil man kunne få lavet bodypainting med motiver af naturen.

Håndjernsaktion
Tirsdag 28. juni kl. 13.30 laver Fridays For Future en ”håndjernsaktion” – en symbolsk aktion, hvor de vil repræsentere og stå i solidaritet med klimaaktivister rundt omkring i verden, som bliver undermineret og undertrykt for deres aktivisme. Kædet sammen med håndjern og med tape for munden, vil Fridays For Future være at finde i Central Park-området, udstyret med skilte og bannere med stærke klimabudskaber.