GGGOLDDD NL

Scene
Gloria
Show
20:30
Fredag 1. juli 2022
Når musikken bliver til terapi. Forbered dig på en gang mørk og ulmende musik, der spiller soundtracket til en voldtægt.


Er du klar til en gang mørk og konfronterende musik? Eller skal vi rettere sige: Er du klar til noget buldrende, forløsende musik, der hjælper dig til at slippe alle dine indre dæmoner fri?

GGGOLDDD er et hollandsk rockband, der foretrækker deres lyd mørk, metal-præget og gotisk. De kaldte sig tidligere GOLD. De ekstra stammende konsonanter blev tilføjet i takt med bandets seneste album This Shame Should Not Be Mine (2022).

Og det er her, at alting bliver virkelig mørkt.

I en alder af 19 blev frontkvinde Eva Milena voldtaget. Traumet fra denne begivenhed blev skubbet væk i mange år, men præget af coronaens stilhed i 2020 blev hun konfronteret med sin fortid. Musikken, som hun laver sammen med med-sangskriver Thomas Sciarone og bandmedlemmerne Igor, Jaka, Danielle og Vincent, gav hende en oplagt kanal til at bearbejde sine følelser.

Med skarp sangskrivning, sprudlende musikalitet og en stemningsdrevet lyd adresserer GGGOLDDD voldtægt på en brutalt ærlig måde og skaber en mørk og ængstelig stemning, der sætter sig dybt i én. Det er ikke nem lytning. Alligevel er det gribende og intenst!

Så hvis du har mod på at kigge dybt ind i mørket, vil vi gerne invitere dig indenfor til Gloria-scenen, hvor der er lagt op til et indtagende show i selskab med GGGOLDDD.