GOOD MORNING AU

Scene
Pavilion
Show
18:30
Onsdag 29. juni 2022
Lo-fi indierockere fra down under


Sig goddag til Good Morning.

Good Morning er en indierock-duo fra Melbourne i Australien, der består af vennerne og bandkammeraterne Stefan Blair og Liam Parsons.

De har spillet musik sammen i en evighed. De har skiftet mellem bands, uafhængige musikproduktioner og så deres indierock-projekt Good Morning.

Sammen laver de en skrabet blanding af jangle-pop, folkede ballader og støjrock med en cool DIY-tilgang. De er blevet samplet af A$AP Rocky, har udgivet en håndfuld ep'er, og i 2021 udgav de albummet Barnyard på Polyvinyl Records.

Duoens forkærlighed for lo-fi er tydelig, og det samme gælder deres solide sangskrivning. Barnyard er et tilbagelænet album, der føles, som om man lytter til en intim live-session fremfor et poleret studiealbum. Samtidig er det næsten som et kalejdoskopisk mixtape bestående af tåget, genrehoppende indierock, der tager det bedste fra mange verdener.

Hvis du er fan af Mac Demarco, Beach Fossils, Boy Pablo og lignende, kan du glæde dig til Good Morning, når de spiller på Roskilde Festival 2022.