GRANDSON CA

Lokation
Apollo
Show
20:00
Onsdag 29. juni 2022
Woke musiker med tiltrængte budskaber og et flydende mix af rap, rock og elektronisk musik.

 

Den unge generation har meget at tænke på. I en tid præget af politisk uro, dybe samfundskløfter og en verdensomspændende sundhedskrise prøver de bare at navigere igennem det hele og komme ud på den anden side uden for mange mærker på kroppen.

Godt vi har grandson til at hjælpe på vej!

grandson (ja, kun med små bogstaver) er kunstnernavnet for den canadiske enmandskamæleon Jordan Edward Benjamin.

Det hele startede med singlen ”Blood // Water”, som besynger grådighed og politisk korruption. Sangen var med i den populære ”Riverdale”-serie og var tilmed temasang i et wrestling-program. grandson ramte her et perfekt mix af vred rock, hip-hop og stampende elektroniske beats, som talte direkte til musikelskerne.

I 2020 kom debutpladen fra grandson – og man skal ikke lade sig narre af titlen, Death of an Optimist. Den hæmningsløse kreative tilgang, som grandson har til sine sange, giver os al mulig grund til at være håbefulde. Også selvom han kæmper imod den dér djævel på sin skulder i form af et konceptuelt alter ego, som han kalder for X. X vil bare sælge ud, sætte ild til verden og rulle konsekvensfrit med på det hele.

Musikken flyder naturligt af sted med kloge pluk fra alt-rock, hip-hop, dubstep m.m. – og det hele masseres til et mangefarvet hele som et lydspor til ungdomsgenerationen, der føler sig forrådt. grandson synger på deres vegne!

På en livescene er grandson en tryllebindende figur. Han indtager scenen, og han tager dig i hånden til en buldrende fest, der samtidig råber på din indre aktivist. Og så har han et hårdtslående band med, som spiller stramt og løssluppent på samme tid. Vil du have en forsmag på, hvad de kan levere, så kig med her.