GROUP THERAPY DK

Scene
Ambereum
Show
21:00
Torsdag 30. juni 2022
Mere om kunstneren
Facebook
Er du klar på et terapeutisk queer rave? Group Therapy har din ryg i seks timers festekstase


Group Therapy er et non-profit DIY-festkollektiv, som afholder terapeutiske festaftener på bl.a. den københavnske natklub Ved Siden Af.

Group Therapy startede i 2018 og har opbygget et dedikeret fællesskab af dansere med et gulv, der giver plads til både at være fjollet, selvudforskende og med fokus på kropspositivitet. Centralt for Group Therapy er fokus på diversitet i og omkring dj-pulten, og femme- og queer-repræsentation er altid til stede til deres fester.  

Group Therapy-aftener har en karakteristisk queer og humoristisk stemning over sig samt en varieret eklektisk lyd, der spænder over teknisk IDM og tårevædede bangere, hvilket samlet er en garanti for lange svedige sessions.

På Roskilde Festival 2022 præsenterer Group Therapy en håndfuld kunstnere, der i fællesskab vil sætte gang i festen over seks timer i vores særlige hæng-ud-sted Ambereum.

Glæd dig til at møde:

Tama Sumo og Lakuti er et power-par og queer klublegender. Tama Sumo er en tysk dj og producer, der er blevet hyldet som en af verdens bedste house- og techno-djs. Hun er signet hos Ostgut Ton-selskabet og er resident dj på den eksklusive natklub Berghain i Berlin. Lakuti er en sydafrikansk dj, der i sin karriere har været her, der og alle vegne, både som dj og klubarrangør. Hun er også grundlægger af Uzuri Recordings.

EvaNonscense er en performance-duo bestående af dronningen af Københavns ball, Maji Claire, og Group Therapys faste performer PROXY. Hvis du undrer dig over navnet, så glæd dig til dette: Duoen vil lave et Evanescence-coverband-medley-stripshow!

PROXY og Alectra er en performance-duo, som er klar på det værste. Disse to internationale superstjerner er klar til dig, og de ser frem til at spuille deres nye bitch-track og smide tøjet!

Carlo & Selma er en skandinavisk-latino duo, der er medstiftere af og faste performere til de terapeutiske festaftener hos Group Therapy. De er dynamiske og flydende i genrer og samler en lækker blanding af old-school grooves, trance og disco garneret med perler fra 90'erne.

Frederik Tollund er også medstifter af Group Therapy. Som dj er han kendt for sine højenergiske sæt, der spænder over teknisk basmusik, højtløftede tårepersere og divahouse, alt imens han bevarer en popsensibilitet. Hans egne produktioner har fulgt en lignende, hook-elskende linje med numre udgivet på Radiant Love og Another Name.