JJ PAULO DK

Scene
Countdown
Show
16:30
Søndag 26. juni 2022
Afrikanske grooves blandet med elektronisk elegance


Med sine varme afrikanske grooves blandet med tilbagelænede elektroniske beats lægger unge dansk/tanzanianske JJ Paulo en helt ny lyd med sit afrikanske band.

JJ Paulo debuterede i 2016 med singlen “Baba Mufasa”, som blev fulgt op med debut-ep’en Born in Africa i 2017. I 2019 sendte han yderligere to ep’er på gaden, Yxng Mufasa og Bujoram.

Det har skabt en masse opmærksomhed omkring JJ Paulo.

Han har fået airplay både på de danske og svenske radioflader – og også ovre hos BBC er han blevet spillet (lyt selv her).

JJ Paulo er en insisterende selvgjort herre, som har takket nej til mange store spillere, fordi han gerne selv vil være i førersædet.

The Sound of Africa er titlen på JJ Paulos seneste ep, som er indspillet i hans fødeland, Tanzania. Når de lune sange skal gengives live, er det med et seks mand stort backing band, som sætter vug i musikken.

Når først du oplever JJ Paulo, bliver du inviteret ind i et fantastisk univers af musik og, ikke mindst, dans, som er et kollektivt anliggende.

JJ Paulo har udtalt, at han ikke vil på Roskilde Festival, før han skal spille her. Det skulle han faktisk tilbage i 2020, som jo ikke blev til noget. JJ er ikke blevet mindre varm siden da, så han er hermed atter inviteret til festivalen i 2022.