KH UNDERLIVET DK

Lokation
Flokkr
Show
14:45
Mandag 27. juni 2022
Mere om kunstneren
Instagram
Website
Emma Libner og hendes sexpanel kører live brevkasse på scenen i Flokkr


Hvordan forholder man sig til seksualitet på Roskilde? Hvad sker der med samtykke, når bassen pumper, og promillen er høj? Kan man få lyst til at eksperimentere med sin seksualitet, fordi éns grænser bliver rykket af at være på festival?

Få svar på dine spørgsmål og dilemmaer, når Kh Underlivet/Emma Libner og hendes sexpanel svarer på spørgsmål fra publikum i et sceneindslag på Flokkr.

På gammeldags brevkassemaner kan du stille dit spørgsmål til Emma og hendes sexpanel på Instagram, hvorefter de bedste problemstillinger vil blive taget op i plenum. Så hold øje med KH Underlivets insta-konto, og stil spørgsmål om alt fra krop og sex til menstruation og mentalt velvære, når du er på festival.

Emma Libner er uddannet journalist og cand.mag. i Kultur og Formidling og er kvinden bag bloggen, podcasten og instagramprofilen Kh Underlivet, hvor hun med afsæt i underlivet sætter kærligt fokus på køn, krop og seksualitet. Kh Underlivet er stedet, hvor der plads til de svære spørgsmål, og hvor blod i trusserne og våde pletter på lagnerne ikke er noget, man skammer sig over, men noget, vi er fælles om – uanset hvem man er.