KINISI INT

Lokation
Campsite
Show
11:00
Søndag 26. juni 2022
Lokation
Campsite
Show
11:00
Mandag 27. juni 2022
Lokation
Campsite
Show
11:00
Tirsdag 28. juni 2022
Du inviteres til en række dansesessioner ført an af dansere og koreografer Tim Matiakis, Rachel Tess og Frédéric Gies.


KINISI er et nyt koreografisk projekt med fokus på kroppen.

I Practice Is Practice vil tre innovative koreografer dele deres dansepraksis på Katharina Grosses gigantiske kunstværk og dansegulv på camping East. Og du skal da være med! Dansesessionerne finder sted over tre dage og i et format, hvor alle kan deltage, uanset hvor god eller sløj man er til dans.

En dansepraksis inden for moderne dans indebærer en bestemt måde at bevæge sig og informere kroppen på, hvilket skaber en situation og et habitat, som kroppen kan udforske.

Du kan deltage i følgende sessioner:

26. juni kl. 11.00-12.00 – Here and There af Tim Matiakis
Here and There er baseret på at omsætte sanselig information til bevægelse for at skabe en ramme, som dans kan opleves igennem. Kroppens fornemmelser styrer denne praksis, som er optaget af oplevelsen af bevægelse snarere end selve den producerede bevægelse.

Tim Matiakis er danser, koreograf og kurator med base i København. I sit arbejde udforsker han koreografiens og dansens oplevelsesmæssige kapacitet og de fysiske relationer, der kan skabes gennem bevægelse.

27. juni 11:00-12:00 – The Last Dance You Will Ever Do af Rachel Tess
The Last Dance You Will Ever Do vil undersøge den fiktive ramme for din sidste dans nogensinde. Sammen med deltagerne vil Tess lave en opvarmning præget af dynamiske skift i fysik og rytme, der åbner for individuelle fortolkninger af, hvad vi hver især ville gøre i vores 'sidste dans nogensinde'. Det eneste, du skal medbringe, er dine erfaringer med dans, uanset om det er at danse alene, på en klub omgivet af mange andre, i en danselektion i det lokale forsamlingshus eller som professionel. 

Rachel Tess, kunstnerisk leder af MARC, er koreograf, danser og kurator med base i Knislinge, Sverige. Hendes arbejde udspringer af en interesse for samspillet mellem krop og sted, fra det arkitektoniske, politiske og interpersonelle til det økologiske. Tess' værker er ofte placeret uden for de traditionelle teaters rammer og stiller spørgsmålstegn ved, hvordan vi tilbringer tid med kunsten og hinanden

28. juni 11:00-14:00 – Technosomatics af Frédéric Gies
Technosomatics er en meditation i bevægelse, der består af en udforskning af de endokrine kirtler og chakraer ved hjælp af klubdans til techno med lukkede øjne. 

Denne legemliggørelse af de endokrine kirtler og chakraer, gennem klubdans, udforsker trancelignende bevidsthedstilstande og anerkender det helbredende potentiale i at danse.

Frédéric Gies er danser og koreograf med base i Sverige. I deres arbejde fjerner de forskellen mellem skolet og populærdans. Deres arbejde er tæt forbundet med technomusik.