KORTER Í FLOG IS

Scene
Rising
Show
20:00
Mandag 27. juni 2022
Mere om kunstneren
Facebook
Instagram
Islandske spektakelmagere med en 'alt kan ske'-filosofi


Korter í flog er et band, der nægter at blive sat i bås. Det ville også være gevaldigt svært, uanset hvor meget man forsøgte sig. Men sikke et spektakel de kan lave! Måske meget passende at deres navn betyder ’et kvarter til et anfald’.

Et eller andet sted nede mellem tonerne, støjfladerne og vokalerne kan man fornemme en indflydelse fra krautrock, post-punk og no wave – genrer der går mod strømmen.

Når Korter í flog finder sig et fedt groove, så holder de det kørende ustandseligt. Det samme gælder for deres rytmer. Det kan være kaotisk, men det er bestemt struktureret.

Når Korter í flog spiller koncerter, sætter de altid sætter pris på (forventer måske endda?) publikums deltagelse i løjerne. Faktisk opererer de med en såkaldt 'open source scenepolitik', hvilket betyder, at alle er velkomne til at slutte sig til dem på scenen og bidrage til musikken. Når bandet spiller koncerter, er entréen typisk gratis. Bandet mener, at musikken skal være fri og kunne nydes frit af alle.

Korter í flog udgav deres debutalbum i 2017, Lög til að slá við vol. 1. Efterfølgende er der kommet yderligere to ukompromisløse plader, Anna & Bernhard Blume (drepa alla fasista) fra 2019 og hvað segiru king fra 2020.

Forvent ingenting, se frem til alting. I selskab med Korter í flog ved du aldrig helt, hvad der vil ske, men det bliver med garanti en mindeværdig oplevelse, når det islandske band spiller på Roskilde Festival 2022.