LÆRKE BAGGER DK

Lokation
Flokkr
Show
13:00
Mandag 27. juni 2022
Mere om kunstneren
Instagram
Glem alt om det perfekte menneske – og den perfekte sweater. Her hylder vi det uperfekte, mens vi strikker sammen med Lærke Bagger.


Hvis du går op i strikning, ved du godt, hvem Lærke Bagger er. Det gør du nok uanset.

For Lærke Bagger er blevet en vaskeægte succes med sin stædige strikkestil, der hylder det uperfekte.

Lærke har strikket, siden hun var 8 år og er uddannet tekstildesigner med speciale i håndstrik fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2015. Hun har tusindvis af følgere på Instagram, har udgivet bøger og været på tv.

Hun er kendt for at være oprørsk og bruger gamle metoder på nye måder og samtidig gør hun op med forestillingen om det perfekte menneske og den perfekt strikkede sweater.

På vores Flokkr-scene kan du opleve Lærke Bagger i en personlig samtale om at bryde reglerne, et oprør mod det perfekte og skrue ned for forventningerne for at vælge det sjove og uskønne til. Men også en samtale om hvorfor håndarbejde redder os alle sammen.

Efter talk’en om Baggers strikkeunivers kan du deltage i en strikkeworkshop for at eksperimentere, hygge, have kreativ krise, strikke og tilgive dig selv for alle dine fejl. Måske får vi også en bette fadøl. Tag strikkepinde nr. 4 med (eller hvad du nu har lyst til) og gerne nogle forskellige små bundter garn. Og et åbent sind.

Vi strikkes ved!