LAKHA KHAN’S MORNING RAGAS IN

Scene
Mantra
Show
10:00
Torsdag 30. juni 2022
Mere om kunstneren
Spotify
Stå tidligt op, og kom og nyd en morgenraga med en af Indiens bedste musikere


Lakha Khan er hyldet som den største nulevende eksponent for sindhi sarangi (et kompleks strengeinstrument). Desuden har han for nylig modtaget en Padma Shri, som er den højeste civile udmærkelse for kunst og musik i Indien.

Lakha Khan har ydet et stort bidrag til folke- og sufi-musikken fra Rajasthan – og han er en stemme for sammenhold og fred.

Lakha Khans musik vil omfavne sit publikum som morgensolens varme, overhælde gudernes velsignelser og føre alle i en guddommelig ekstase og tilføre ny energi til en ny dag på Roskilde Festival.

Lakha Khan vil vække sit publikum med den fortryllende lyd af sarangi. Morgenragaer spilles altid om morgenen – derfor hører vi sjældent disse ragaer til koncerter. Guderne skal dog vækkes om morgenen, så de kan våge over festivalgæsterne hele dagen og nyde musikken.

Glæd dig til et særligt show med både bhajans (hinduistiske andagtssange) og sufi kalams (muslimske andagtssange) fra nogle af de største digtere fra det 16., 17. og 18. århundrede.

Bemærk, at denne koncert starter kl. 10:00 (det tidligste tidspunkt vi har i spilleplanen!), så stå op og vågn op på den rigtige måde til lyden af Lakha Khan.