LUCKY LO SE

Scene
Rising
Show
15:30
Mandag 27. juni 2022
Mere om kunstneren
Facebook
Instagram
Spotify
Hun søger på tværs af genrer med sit unikke greb på indiepop


Notér dig navnet Lo Ersare, som opererer under kunstnernavnet Lucky Lo. Det er nemlig som et decideret lykketræf at støde på hendes afsøgende indiepop.

Lo Ersare er oprindeligt fra Umeå i Sverige. Hun flyttede til København i 2014, hvor hun spillede som gademusikant. Det var ikke et usædvanligt syn at støde på hende ved Christianshavns Kanal udstyret med an banjo. Hun har også tilbragt tid i Japan, ligesom hun har dyrket bulgarsk vokalmusik.

Alle disse inspirationer har været et afsæt for hendes alternative popmusik.

Hun udgav i 2022 sin debutplade Supercarry på det danske feinschmeckerselskab Tambourhineceros. Det modtages med åbne arme (se her og her), og man forstår hvorfor.

Den svenske musiker leger og eksperimenterer med musikken, som knopskyder som smukke blomster. Ét nummer kan lyde som barok-pop, et andet som folk og andre steder igen som noget fjernt og eksotisk duftende. Altid med nysgerrige og iørefaldende melodier og med Los stemme flydende på toppen med en klang, der både er dyb og rig og lys og let som luft.

Måske har du allerede hørt hende optræde i Asger Nordtorps projekt Guldimund, hvor hun medvirker i nummeret ”Tror du på engle?”. Nordtorp medvirker i øvrigt også som bassist i Lucky Los band.

Græsset foran Rising-scenen vil være som prydet af lutter firkløvere, når Lucky Lo spiller på Roskilde Festival 2022.