MARINA SENA BR

Scene
Mantra
Show
12:00
Lørdag 2. juli 2022
Mere om kunstneren
Facebook
Instagram
Spotify
Brasiliansk pop rykker! Med lækkerhed, stjernekvalitet og en blanding af samba, trap og pop er er denne stjerne in spe på vej frem.


Marina Sena er faktisk allerede en superstjerne i Brasilien. Her har hun millioner af fans og headliner store festivaler og spillesteder.

Endelig er hendes musik også begyndt at brede sig til resten af verden. Den unge popdarling er da også skudt mod stjernerne i raketfart med debutalbummet De Primeira, med en kælen stemme og et scenenærvær, som må få selv den største popskeptiker til at overgive sig prompte.

Med en på én gang klar og sensuel sopranvokal og vibrato, og med et hav af instrumenter, der kombinerer brasiliansk popmusik, har Marina Sena tydelige referencer til sangerinde Gal Costa og 60’ernes tropicalía på De Primeira. Samtidig skaber den unge brasilianer sin helt egen nutidige poplyd, når hun flirter med et væld af genrer fra samba og funk carioca til trap, reggae og axé.

Det er musik, som oser af frihed, og som man skal danse og overgive sig til.

De Primeira betyder ‘først’, som at ramme plet ved første forsøg. Eller måske som at skulle spille på Roskilde Festival for første gang. Går ikke glip af en af Brasiliens store popsensationer, når hun spiller på Roskilde Festival 2022.