MEUKO! MEUKO! TW

Lokation
Gloria
Show
00:00
Lørdag 2. juli 2022
Mere om kunstneren
Facebook
Instagram
Website
Dekonstrueret klubmusik i en forskruet lydverden


Meuko! Meuko! er et soloprojekt af den taiwanske kunstner Pon. Hun er en eksperimenterende musikproducer og live performer.

Hun bøjer og drejer sine elektroniske klange efter de travle storbylyde fra Tapei, som hun bor i.

Pon bygger sine lydverdener ud af et væld af samples og synthtoner. Hun bruger modificeret legetøj (som hun tager med på scenen, når hun spiller live!), samples fra gamle kassettebånd og forskellige dyrelyde.

Hendes sange skaber et klaustrofobisk univers båret frem af collage-agtige lyde, som vælter ind over hinanden for at skabe en kakofoni, som minder om byens hverdagsstøj. Du vil støde på sirenelydende fløjter, løjerlig vokalmessen, blæsende vinde, skrabende metallyde, hakkende percussion og masser af fantasifulde atmosfærelyde.

Pon gjorde først opmærksomhed på sig selv som vokalist i indie-pop-gruppen The Shine&Shine&Shine&Shine, hvis melankolske melodier er verdener væk fra de opklippede lyde, hun skaber i eget navn.

Meuko! Meuko! udgav i 2018 debutalbummet Ghost Island, som blev udgivet på Aïsha Devis Danse Noire-label (hvis du er til hendes musik, vil du helt sikkert elske Meuko! Meuko!). Albummet er som en rejse gennem en dystopisk verden (hvis Tapei fremstår for virkelig for dig!). Den er mystisk, dragende og nem (og ønskelig) at fare vild i!

Når Meuko! Meuko! optræder live – hun kalder showet ’無形將軍Invisible General’ – føjer hun et væld af forvrængede visuals til sine live produktioner. Forbered dig på et audiovisuelt show, der vil tage dig ind i et helt særligt univers, som du muligvis ikke har lyst til at forlade igen!