MOSCOW DEATH BRIGADE RU

Scene
Apollo
Show
02:30
Fredag 1. juli 2022

Spiller som del af fredagsprogrammet


Maskeret trio spiller politisk ladet hardcore-hip-hop, der får dig til at gå bananas


Vores umiddelbare gæt er, at denne trio ikke just er Putin-fans, men døm selv...

Moscow Death Brigade er et selverklæret "circlepit-hip-hop"-band bestående af Boltcutter Vlad, Ski-Mask G og Ghettoblaster G-Ruff. Alle medlemmer bærer elefanthuer på grund af trusler fra højreekstremister på den russiske musikscene. De er ikke ude på at skræmme dig (så meget).

De skaber deres politisk ladede, socialt prægede og intelligente musik med vreden fra hardcore og en masse punkrock-attitude. Du vil også bemærke en masse elektroniske elementer, hvilket giver deres lyd nogle fede rave-vibes.

Moscow Death Brigade fandt oprindeligt sammen som et vaskeægte DIY-hold tilbage i 2008 med rødder i russiske progressive sociale bevægelser og undergrundsgraffitiscenen.

Bandets budskaber mod krig, racisme og andre former for diskrimination taler deres tydelige sprog gennem den bidske musik.

Trioen har udgivet tre albums, Hoods Up (2015), Boltcutter (2018) og Bad Accent Anthems (2020), som hver og én hyldes for deres højoktane opråb og festantænding.

Bandet har masser af energi, og det smitter af på publikum (tjek lige dette klip hvis du vil se noget vildt). Heldigvis er Moscow Death Brigade konstant på farten og ude at spille, og de har været rundt i Europa mange gange. Nu er det tid til at tage dette hardcore festmonster en tur til Roskilde Festival. Vær med i vanvidsfesten!