NOAH ROSANES & UNIFY DK

- lørdag 2. juli 2022


Producer og musiker Noah Rosanes låser sig inde i et mobilt studie 24 timer i døgnet under hele festivalen. Derinde fra vil han skabe musikalske værker i samspil med op mod 30 udvalgte musikere, der har spillet eller opholder sig på festivalen.


Målet med Unify, som er navnet på projektet, er at skabe fælles musikalske værker, hvor diversitet er i førersædet.

Musikere fra alle ender af spektret vil blive inviteret ind for at sætte deres fingeraftryk på det fælles musikalske kunstværk.

Noah Rosanes producerer værket Unify ud fra det materiale, der bliver indspillet i løbet af festivalens fire dage. Der vil også blive skabt spoken word-værker med udvalgte festivalgængeres historier, deres tanker om Roskilde Festival, og hvad den betyder for dem selv og for vores samfund.

Det bliver muligt at følge processen uden for studiet på festivalpladsen og overvære skabelses- og indspilningsprocessen, når de udvalgte musikere bliver lukket ind i studiet i løbet af festivalen.

Unify er opsummeringen af lyden og stemningen af Roskilde Festival 2022 med beats skabt ud fra reallyde fra pladsen og musikere på tværs af genrer, der går sammen om at skabe et fælles værk, Unify.