RAE SREMMURD US

Scene
Arena
Show
23:00
Lørdag 2. juli 2022
Højrøstet, frisindet ørehænger-rap


Swae Lee og Slim Jxmmi er verdens mest berømte tvillingebrødre inden for rap.

Deres vej mod stjernestatus er en vaskeægte underdog-fortælling.

For blot få år tilbage var brødrene hjemløse i Tupelo, Mississippi. De boede ulovligt i et forladt hus, efter deres mor havde smidt dem ud hjemmefra. Derfra finansierede de deres musikproduktioner ved at holde ulovlige fester.

Tidlige singler som “No Flex Zone” og “No Type” viste tydeligt deres talent for at lave iørefaldende hooks, smittende melodier og lækre produktioner.

Sremmlife, deres debutalbum, satte en tyk streg under deres relevans og afslørede stor spændvidde i deres lyd; de kunne sømløst indarbejde både pianopop og EDM i deres fest-trap med kyndig hjælp fra Atlantas super-producer Mike WiLL Made-It.

Med deres andet album, SremmLife 2, kom der for alvor turbo på tingene. "Black Beatles" var singlen, der gik direkte ind som nr. 1 på den amerikanske hitliste og nåede top 5 i mange andre lande (blandt andet Danmark). Billboard skulle senere kåre "Black Beatles" som den bedste popsang i 2016, og selv Paul McCartney erklærede sig selv som fan.

Rae Sremmurd er mange gange blevet sammenlignet med Outkast. Og ligesom deres Atlanta-idoler gjorde med deres dobbeltalbum, skabte brødreduoen også et sandt opus med deres tredje album. Sr3mm var et tredobbelt (!) album, der både rummede en ny plade fra duoen og et solodebutalbum fra hver bror, 27 numre i alt!

Duoen har bekræftet, at der er en Sremmlife 4 på vej, hvilket er i perfekt timing med, at de drager ud på turné med stop på Roskilde Festival. Det må du ikke gå glip af  – i selskab med Rae Sremmurd er der lagt op til en STOR fest!