REMI WOLF US

Scene
Apollo
Show
22:00
Lørdag 2. juli 2022
Flimrende technicolour-energi puttet ind i funky soulpop fra et nyt talent


Har du lagt mærke til, hvordan popmusikken lyder mere stille efter pandemien? Mange kunstnere vender blikket indad med mere reflekterende materiale.

Det er ikke tilfældet med Remi Wolf, kan vi forsikre dig om! I løbet af kort tid er hun blevet en af de største festskabere i popverdenen.

Hendes finurlige funky soul-pop er en eksplosion af farver, som kalder på varm sommersol og masser af dans.

Den 25-årige californiske musiker har en evne til at lave maksimalistisk popmusik fuld af hooks, grooves og tegneserieagtige adlibs, mens hun synger om mani, udbrændthed og forliste forhold. Dybe ting der samtidigt lyder så lette og boblende vidunderlige på samme tid.

Det er ikke underligt, at hun nærmest eksisterer uden for popmusikkens økosystem. Hun har dedikeret en hel sang til Red Hot Chili Peppers og indarbejder lydeffekter fra et afsnit af Svampebob Firkant: skrigende delfiner, smadrende glas, politisirener. Fordi... hvorfor ikke?

Hendes debutalbum Juno fra 2021 er blevet hyldet overalt (se bare her), og det er nemt at forestille sig, hvordan alt dette kan overføres til en livescene. Hendes liveoptræden er blevet kaldt både "power-packed" og "cathartic". Så gå ikke glip af denne farverige kunstner, når hun går på scenen på Roskilde Festival.