SAM WISE UK

Scene
Mantra
Show
12:30
Torsdag 30. juni 2022
Alternativ rapper plukker inspirationer fra både USA og England


Kender du House of Pharaohs? De er et britisk alternativt rapkollektiv, der har skabt en del virak på musikscenen. De så stort på genrer. De udsolgte shows, og de blev præsenteret på Frank Oceans Blonded Radio med tracket "RWM".

Sam Wise er et af de medlemmer fra kollektivet, man lægger ekstra mærke til, og han vover sig nu ud på egen hånd.

Rapperen har fanget alverdens rap-elskeres opmærksomhed med sin anspændte stil, der også havde tungen grundigt placeret i kinden, sine alsidige tekster og sit tilbagelænede flow. Sam Wise udstråler masser af positive vibes og ungdommelig nødvendighed!

Med gæstebesøg fra mere celebre navne som JME og Octavian udgav den eklektiske sydlondonske rapper sin debut, Sorry You Were Saying (SYWS), i 2019. Sam Wise præsenterede et mix af amerikansk trap og britisk rap og skabte således en lyd, der fik alle til at smide armene begejstret i vejret.

Wise er anerkendt for sin evne til at hoppe med på ethvert beat og at drible rundt mellem genrerne, hvilket holder hans lyd konstant frisk.

I 2021 vendte rapperen tilbage med mixtapet Free Game, som understreger hans transatlantiske potentiale, hvor han fusionerer en hjemmegjort gadecharme med en crossover-lyd, der fremmaner det bedste af trap, boom bap og atmosfæriske produktioner.

Glæd dig til at opleve et af de største rap-talenter fra England. Hvis der fandtes en musikalsk regelbog, ville Sam Wise rive den i tusind stykker med sine lyde, der er fyldt med både nysgerrighed og positive budskaber!