SAVEUS DK

Lokation
Arena
Show
18:00
Fredag 1. juli 2022
Mere om kunstneren
Facebook
Instagram
Youtube
Den danske wonderkid er klar til sit tredje besøg på Roskilde Festival


Martin Hedegaard er kommet, han har set, og han har så sandelig sejret. Ikke mindst på Roskilde Festival!

Hans dansable, sjælfulde og storladne Saveus-projekt viste stjernepotentialet, da han spillede en mere end overbevisende debutkoncert på vores Countdown-scene for unge talenter. Året var 2016.

Blot to år senere stod han med sit band foran karrierens største udfordring: at åbne Orange Scene. Ikke alene havde Saveus’ bombastiske og himmelstræbende elektropop helt naturligt hjemme på hovedscenen. Også hovedpersonen mestrede scenen med et nærvær og en intensitet, der bankede 2018-festivalen godt i gang (se blot her).

Kort inden Roskilde 2018 havde Saveus udgivet deres debutplade, Neuro, som både viste nerve og følelser. Med pluk fra både house, electro, gospel og pop og med Hedegaards imponerende stemmeføring fra det dybe til den himmelhøje falset sendte Saveus sine sange af sted op mod stjernerne, som diverse anmeldere i øvrigt var ganske gavmilde med – og Saveus-fanklubben fik hurtigt vokseværk.

Nu venter der nye udfordringer: Succesen skal opfølges. Hedegaard har været travlt beskæftiget i øvelokalet, og 2022 bliver året, hvor Saveus præsenterer nyt materiale (hør allerede nu den svævende single ”Dark Vibrations”). De gør sig også klar til at drage ud på livescenerne igen. Det er derfor kun naturligt at invitere Saveus tilbage til Roskilde Festival til en ny triumf.

Det bliver med rygsækken fuld af nye sange og med stor appetit på at sparke benene væk under publikum, som de har gjort to gange før.

Kom og bliv, om ikke reddet, så i alt fald henrevet af Saveus på Roskilde Festival 2022.